Γ.Σ. ΟΒΥΕ 21-22 Απριλίου. Αποφάσεις – Ψήφισμα

Γ.Σ. ΟΒΥΕ 21-22 Απριλίου. Αποφάσεις – Ψήφισμα

Σε πολύ καλό και ουσιαστικό κλίμα διεξήχθησαν οι εργασίες της τακτικής γενικής συνέλευσης της ΟΒΥΕ, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Απριλίου, στην Αθήνα στο ξενοδοχείο “holiday inn’’. Το προεδρείο της γενικής συνέλευσης – κατόπιν ομόφωνης Πρότασης του Δ.Σ. της ΟΒΥΕ, συνέθεταν οι συνάδελφοι, Μανώλης Γαϊτάνος(πρόεδρος), Ηλίας Κωνσταντινίδης(αντ/δρος), Νίκος Πετρόπουλος (γραμματέας), και Θωμάς Λάζογλου (ψηφολέκτης).

Οι εργασίες της γενικής συνέλευσης ξεκίνησαν με την παρουσίαση του προγραμματισμού δράσης από τον πρόεδρο του ΔΣ, της ΟΒΥΕ, συν. Δημήτριο Βαργιάμη, όπου μεταξύ και άλλων σημαντικών, επεσήμανε την ανάγκη για αλλαγή πλεύσης σε πολλά επίπεδα προκειμένου να υπάρξει πρόοδος τόσο στην Ομοσπονδία, όσο και κατ’ επέκταση στον κλάδο. Στη συνέχεια των εργασιών, ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των προσκεκλημένων. Ειδικότερα, χαιρετισμό απηύθυναν: o πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ συν. Γεώργιος Καββαθάς, ο Αντιπρόεδρος του Β.Ε.Α., συν. Κωνσταντίνος Δαμίγος, ο πρόεδρος της ΠΟΒΕΣΑ, συν. Γεώργιος Βλασόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΥΔΑΠ, συν. Θεόδωρος Καράμπελας, και επίσης, ο πρώην πρόεδρος της ΟΒΥΕ, συν. Ηλίας Χούντας και ο επίτιμος πρόεδρος, κ. Σπύρος Αναγνωστόπουλος.

Οι εργασίες της συνέλευσης συνεχίστηκαν με βάση το πρόγραμμα και τα θέματα ημερησίας διάταξης όπως αυτά αναφέρονταν στην πρόσκληση της διοίκηση της ΟΒΥΕ προς τα Μέλη , με Α.Π.: 681/26-3-2018, και συγκεκριμένα, στον προγραμματισμό δράσης, στο διοικητικό απολογισμό, στον οικονομικό, στην έκθεση της Ε.Ε., στον προϋπολογισμό έτους 2018 και στις ομιλίες τοποθετήσεις των αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας.

Κατόπιν λοιπόν των σχετικών παρουσιάσεων σύμφωνα με τα θέματα Η.Δ., αλλά και των τοποθετήσεων των αντιπροσώπων, ερωτήσεων αυτών, και απαντήσεων της διοίκησης, η γενική συνέλευση έκλεισε τις εργασίες της με τις ψηφοφορίες έγκρισης του προγραμματισμού δράσης, του διοικητικού, οικονομικού απολογισμού, την έκθεση της Ε.Ε. και του προϋπολογισμού.

Ειδικότερα και μετά από μυστική ψηφοφορία η Γ.Σ. αποφάσισε την :

  • ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΡΑΣΗΣ

  • ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

  • ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΕΚΘΕΣΗ Ε.Ε.

  • ΕΓΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.

Επίσης, κατά το κλείσιμό του, ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ, συν. Δημήτριος Βαργιάμης, εκφώνησε πρόταση του προεδρείου της ΟΒΥΕ, κείμενο για την έκδοση ψηφίσματος από τη γενική συνέλευση, το οποίο ενέκρινε ομόφωνα το σώμα με φανερή ψηφοφορία(δια ανατάσεως της χειρός). Το εν λόγω ψήφισμα επισυνάπτεται σε αρχείο «PDF».

ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ. ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Θ. ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗΣ

Κατεβάστε και το σχετικό pdf.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΣ. ΟΒΥΕ

Close Menu