Η ΟΒΥΕ στην έκθεση Aqua Therm

Η ΟΒΥΕ στην έκθεση Aqua Therm

«Άλλη μία αξιοσημείωτη προσπάθεια του Δ.Σ της ΟΒΥΕ για τη συμμετοχή μελών στη διεθνή έκθεση INFACOMA- AQUA THERM 2017, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στο HELEXPO στο Μαρούσσι.
Η διοίκηση επίσης, έχει εξασφαλίσει εκθεσιακό περίπτερο που θα προβάλλει δράσεις του κλάδου”.

Περισσότερα στο ενημερωτικό δελτίο που παρατίθεται.

Προς συνδέσμους που ανήκουν στις
Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Θεσσαλίας, Κρήτης, Πελοποννήσου.

Ενημερωτικό δελτίο
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Κύριοι πρόεδροι των συνδέσμων,

Ραντεβού» στην Αθήνα δίνουν φέτος για πρώτη φορά οι καθιερωμένες διεθνείς εκθέσεις για τη δόμηση, τις κατασκευές, τη θέρμανση, τον κλιματισμό, την ενέργεια και τις τεχνολογίες νερού, Infacoma και Aquatherm.
Μετά από 33 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην εγχώρια εκθεσιακή σκηνή, η Infacoma, που καθορίζει τις τάσεις του κλάδου της δόμησης και των κατασκευών όσο καμία άλλη έκθεση, θα διοργανωθεί από τις 2 έως τις 5 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi μαζί με την Aquatherm.
Οι δύο εκθέσεις θα διοργανωθούν από τη ΔΕΘ-Helexpo. Στην Infacoma Athens 2017 σημαντική παρουσία θα έχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες διέλασης αλουμινίου και κουφωμάτων, ενώ στην έκθεση θα αναδειχθούν νέες τεχνολογίες, καινοτόμες εφαρμογές και καινούργια υλικά, που αφορούν στην αναβάθμιση κτιρίων, στην εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς και στη σύγχρονη αρχιτεκτονική.
Στην Aquatherm Athens 2017, η οποία αποτελεί σημείο αναφοράς και για τον κλάδο μας, θα εκπροσωπηθεί δυναμικά ο κλάδος ψύξης, θέρμανσης, κατασκευαστών πισινών και σπα, αλλά και διαχείρισης νερού.

Το Δ.Σ. της ΟΒΥΕ – και ειδικότερα μετά από ενέργειες του προέδρου, Δ. Βαργιάμη, εξασφάλισε εκθεσιακό περίπτερο, ενώ, παράλληλα ο οι ιθύνοντες της aqua therm μετά και από αίτημα της ΟΒΥΕ, θα μεριμνήσουν για την μετάβαση συνδέσμων από Περιφέρειες της χώρας.
Αξίζει να τονιστεί ότι η ΟΒΥΕ ζήτησε να υπάρξει μέριμνα για μεταφορά από όλες Περιφέρειες της χώρας, προκειμένου να καλύψει όλα τα μέλη – όλης της χώρας, αυτό όμως δεν εξαρτάται από την Ομοσπονδία.

Ως εκ τούτων, παρακαλούμε πολύ όπως ενημερώσετε άμεσα τα Μέλη σας προκειμένου να κλείσουν θέσεις για τη συμμετοχή τους στην έκθεση και επίσης, οι όμοροι σύνδεσμοι των Περιφερειών που αναφέρονται στην αρχή του δελτίου, μπορείτε να έλθετε σε συνεννόηση για κοινή μετάβαση στην έκθεση.
Στη συνέχεια επικοινωνήστε άμεσα με την κα Αγγελική Λαμπρίδου στο τηλ. 2310 291264 ώρες 9-16.00 , για να ρυθμίσετε τη μετάβαση σας στην έκθεση.

Προσοχή: Θα καλυφθεί μόνο η μεταφορά από και προς την Αθήνα.
Ειδικότερα για την Κρήτη, από το λιμάνι του Πειραιά μέχρι το Μαρούσι και επιστροφή στο λιμάνι.

Close Menu