Η WILO δίπλα στον κλάδο.

Η WILO δίπλα στον κλάδο.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ WILO HELLAS ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Τα μέλη του Συνδέσμου Υδραυλικών Ιωαννίνων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικό σεμινάριο που διοργάνωσε η Wilo Hellas, στο ξενοδοχείο Hotel Du Lac, στο κέντρο της πόλης.
Στo σεμινάριο συμμετείχαν πάνω από 60 άτομα μέλη του Συνδέσμου ενώ από την πλευρά της Wilo Hellas το παρόν έδωσαν ο κ. Ν.Κοκκινάκης, Διευθυντής Πωλήσεων, ο κ. K. Δαμάσκος, Περιφερειακός Μηχανικός Πωλήσεων κι ο κ. Ν. Παϊβούρης, Υπεύθυνος Πωλήσεων Βορείου Ελλάδας. Τα θέματα που αναλύθηκαν αφορούσαν την οδηγία ERP και την εξοικονόμηση ενέργειας, τις αντλίες σε κλιματισμό/ψύξη, τα πιεστικά συγκροτήματα με Inverter, τις αντλίες γεωτρήσεων–πηγαδιών καθώς και για τις αντλίες όμβριων και λυμάτων. Στη συνέχεια αναπτύχθηκε το θέμα των πιστοποιημένων πυροσβεστικών κατά ΕΝ12845, των εφαρμογών τους και των αντίστοιχων έργων.

picture1 picture2

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, μεγάλη έμφαση δόθηκε στην ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, αναγνωρίζοντας την τεράστια εξοικονόμηση αλλά και την εξίσου σημαντική μείωση των ρύπων που μπορεί να επιτευχθεί με την σταδιακή αλλαγή των συμβατικών κυκλοφορητών. Η σύγχρονη τεχνολογία επιτρέπει, μέσω της χρήσης εξελιγμένων ηλεκτροκινητήρων με inverter, εξοικονόμηση ενέργειας που ξεπερνά το 80%. Αξίζει να αναφερθεί ότι η τεχνολογία αυτή είναι διαθέσιμη από τις αρχές του 2000 και λίγες πρωτοπόρες και καινοτόμες εταιρείες κατασκευής κυκλοφορητών όπως η Wilo διαθέτουν υψηλής απόδοσης κυκλοφορητές από τότε.
Επιπρόσθετα, οι άνθρωποι της Wilo παρουσίασαν στους συμμετέχοντες το νέο online πρόγραμμα Επιβράβευσης Υδραυλικών My Wilo Bonus, το οποίο επιβραβεύει την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι εγκαταστάτες – υδραυλικοί στα προϊόντα της εταιρίας, προσφέροντας δώρα, εκπτώσεις και αποκλειστικά προνόμια στα μέλη του.
Το σεμινάριο τελείωσε στις 21:00 όπου και πραγματοποιήθηκε κλήρωση, με 4 τυχερούς να κερδίζουν δώρα από τη γκάμα της Wilo. Ακολούθησε δείπνο όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τα προϊόντα, την αγορά και την εξέλιξή της.
Η Wilo Hellas στέκεται πάντα στο πλευρό των υδραυλικών, προσφέροντας γνώση και εμπειρία που αφορά σε όλες τις καινοτομίες και στις τεχνολογικές εξελίξεις που έχει υιοθετήσει.

Close Menu