Ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ κοντά στα μέλη!!

Ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ κοντά στα μέλη!!

Σε γόνιμο κλίμα και με «διαλογικό χαρακτήρα «, διεξήχθη ευρεία σύσκεψη των συνδέσμων Υδραυλικών Χαλκίδας, Θήβας, Λιβαδειάς και Καρπενησίου, σε αίθουσα του Επιμελητηρίου Στην Χαλκίδα, χθες Κυριακή 11/12/16.
Στη σύσκεψη κλήθηκε να παραστεί ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ, Δημήτρης Βαργιάμης, ο οποίος αποδεχόμενος την πρόσκληση του συνδέσμου Χαλκίδας, έδωσε το «παρών”.
Ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ, ενημέρωσε τα μέλη των διοικήσεων των συνδέσμων για την επικαιρότητα και ειδικότερα, ανέλυσε ενδελεχώς, μείζονα θέματα όπως, ασφαλιστικό, φορολογικό και αδήλωτη επιχειρηματική δραστηριότητα.
Τις εργαςίες της σύσκεψης «άνοιξε” ο πρόεδρος του συνδέσμου Χαλκίδας συνάδελφος Δ. Ντούρμας, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ΕΒΕ νομόυ Ευβοίας κος Η. Θαλάσης. Στη σύςκεψη τους όμορους συνδέςμους εκπροςώπηςαν, οι πρόεδροι των συνδέσμων, Θήβας, Καρπενησίου και Λιβαδειάς, συνάδελφοι, Παπαργυρης, τριαντάφυλλου και Τσιούρης, καθώς και άλλα μέλη.

Οι συνάδελφοι μέλη του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Χαλκίδας και οι εκπρόσωποι των όμορων συνδέσμων έθεσαν πολλά ερωτήματα στον πρόεδρο της ΟΒΥΕ, τα οποία και απήντησε λεπτομερώς.
Η σύσκεψη διοργανώθηκε άψογα από το σύνδεσμο Χαλκίδας, ενώ, μετά το τέλος αυτής, ο σύνδεσμος παρέθεσε γεύμα σε όλους τους συναδέλφους .

Υ.Γ. : τη σύσκεψη υποστήριξε – κάλυψε ο υπ. ΤΥΠΟΥ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, & ειδικός γραμματέας της ΟΒΥΕ,
Γ.Χ”Κωνσταντίνου.

Close Menu