Ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ στο πλευρό των συνδέσμων

Ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ στο πλευρό των συνδέσμων

Επίσκεψη στο σύνδεσμο υδραυλικών νομού Θεσπρωτίας πραγματοποίησε την Παρασκευή 2/2/2018, ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ, Δημήτρης Βαργιάμης, κατόπιν αιτήματος και πρόσκλησης του διοικητικού συμβουλίου του συνδέσμου.
Ειδικότερα, κατά την επίσκεψή του, στην πόλη της Ηγουμενίτσας, ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ μαζί με τον πρόεδρο του συνδέσμου, Λάζαρο Φίλιο και τον ταμία Κωνσταντίνο Ζαρκάδα, συναντήθηκαν με τον Αστυνομικό διευθυντή του νομού, κο Ν. Σταματεράκη. Η συνάντηση αυτή, πραγματοποιήθηκε με στόχο, αφενός να ενημερωθεί εκτενώς η ηγεσία της Αστυνομίας του νομού, και αφετέρου, να ζητηθεί η συνδρομή της, έτσι ώστε να υπάρξει πρόληψη, και πάταξη για όσους ασκούν παράτυπα και παράνομα το επάγγελμα- δεν έχουν ενεργή επαγγελματική δραστηριότητα – Κ.ΑΔ. και δεν είναι κάτοχοι άδειας ασκήσεως επαγγέλματος- σύμφωνα με όσα προβλέπονται στην κείμενη νομοθεσία(ν.3982/11 ΦΕΚ 143Α – ΠΔ. 112/2012 ΦΕΚ 197Α – ν. 6422/34 – Α.Ν 501/37).
Το κλίμα κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Αστυνομικό διευθυντή, κο Ν.Σταματεράκη, ήταν εξαιρετικό. Ο κος Σταματεράκης, έδειξε διάθεση για συνεργασία με το τοπικό σύνδεσμο όσον αφορά στα θέματα που αναλύθηκαν.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, παρέστη σε εκδήλωση του συνδέσμου-κοπή πίτας για τη νέα χρονιά- όπου κατά τη διάρκεια αυτής, ενημέρωσε τα μέλη του συνδέσμου για τα τρέχοντα θέματα του κλάδου, το νομοθετικό πλαίσιο και απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις.