Ποιότητα στις εγκαταστάσεις ύδρευσης – θέρμανσης –εξοικονόμησης ενέργειας

Ποιότητα στις εγκαταστάσεις ύδρευσης – θέρμανσης –εξοικονόμησης ενέργειας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η ημερίδα της ΟΒΥΕ με θέμα «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ- ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ -ΠΟΙΟΤΗΤΑ- ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ » το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017, στο εκθεσιακό κέντρο « HELEXPO» στο Μαρούσι, παράλληλα με τη διεξαγωγή της Διεθνούς εκθέσεως – Aquatherm 2017.

Χαιρετισμό απηύθυναν, ο γεν. γραμματέας του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κος Γεράσιμος Μιχαλάκης, και ο πρώην Πρόεδρος της ΟΒΥΕ, Γ. Κωνσταντέλλος.

Βασικοί εισηγητές της ημερίδας, ήταν ο υπεύθυνος εκπαίδευσης του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ), κος Χ. Μαλαματένιος, ο οποίος παρουσίασε στοιχεία για τις τεχνικές εξοικονόμησης ενέργειας. Επίσης, ο μηχανολόγος εκπαιδευτικός σχολών ΕΠΑΛ, κος Ν. Σεκεριάδης μίλησε για την ποιότητα και την ασφάλεια, ενώ, ο Α΄Αντιπρόεδρος της ΟΒΥΕ, κ. Δ. Καϊλάρης ανέλυσε το θεσμικό πλαίσιο του κλάδου.

Στην ημερίδα έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι συνδέσμων από την Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα, Ρόδο, Τρίκαλα, Κατερίνη, Καρδίτσα, Ηράκλειο, Αίγιο, Μέγαρα, Καβάλα, Σύρο, Πρέβεζα, Σάμο, Σέρρες. Η αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η ημερίδα ήταν σχεδόν κατάμεστη με την παρουσία εκατόν δέκα και πλέον συναδέλφων.

Την ημερίδα έκλεισε ο Πρόεδρος της ΟΒΥΕ, Δημήτρης Βαργιάμης, ευχαριστώντας όσους έδωσαν το «παρών» τονίζοντας ότι «προέχει η ενότητα- η από κοινού δράση, η συνεργασία για το καλό του κλάδου και της χώρας”.

Close Menu