Προχωράμε ενωμένοι- Κοζάνη 12-13/11

Προχωράμε ενωμένοι- Κοζάνη 12-13/11

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ»
«ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΟΒΥΕ 12/11 & ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ & ΤΗΝ ΑΔΗΛΩΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ»

Σε γόνιμο και ουσιαστικό κλίμα διεξήχθη το Σάββατο 12/11, τακτική συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΒΥΕ, στην πόλη της Κοζάνης. Ο τοπικός σύνδεσμος και ειδικότερα ο πρόεδρός του, Ιορδάνης Παπαδόπουλος, μαζί με όλα τα μέλη της διοίκησης του συνδέσμου, παρείχαν άψογη φιλοξενία στα μέλη του ΔΣ της ΟΒΥΕ, ενώ, υποστήριξαν αποτελεσματικά τη διοργάνωση της ολομέλειας.

Το καλό και ουσιαστικό κλίμα συνεχίστηκε και την Κυριακή 13/11/16, κατά τη διεξαγωγή ενημερωτικής ημερίδας που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κοζάνης με θέμα “θεσμικό πλαίσιο Επαγγέλματος Και αδήλωτη επιχειρηματική δραστηριότητα “

Ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ, Δημήτρης Βαργιάμης, τόσο στη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ της ΟΒΥΕ(12/11), όσο και κατά την εισαγωγική του ομιλία στην έναρξη των εργασιών της ημερίδας(13/11), επεσήμανε – μεταξύ άλλων – «πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι – πρέπει να ενδυναμώσουμε τη συλλογική μας δράση, ενώ, συμπλήρωσε ότι η ΟΒΥΕ θα είναι δίπλα σε όλους τους συναδέλφους».

Το ΔΣ της ΟΒΥΕ έλαβε ομόφωνες αποφάσεις κατόπιν διαλόγου και τοποθετήσεων των μελών.
Όσον αφορά στην υπεύθυνη δήλωση, το ΔΣ αποδέχθηκε πρόταση του προέδρου Δημήτρη βαργιάμη, που δημιουργήθηκε μετά από συνεργασία των μελών του προεδρείου και των υπηρεσιών. Σύμφωνα με την πρόταση αυτή, η “νέα” υπεύθυνη δήλωση, θα είναι εναρμονισμένη με τις άδειες που προβλέπονται από το ΠΔ 112/2012.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ημερίδα που διοργάνωσε ο σύνδεσμος Κοζάνης υπό την αιγίδα της ΟΒΥΕ, τίμησαν με την παρουσία τους φορείς επαγγελματιών του νομού, εκπρόσωποι υπηρεσιών, ενώ, ικανοποιητική ήταν και η συμμετοχή των συναδέλφων όμορων συνδέσμων αλλά και μακρινών όπως : Γρεβενών, Ημαθίας, Πτολεμαΐδας, Βόλου, Καβάλας, Καρδίτσας, Κατερίνης, Λάρισας, Άρτας και Σερρών, και φυσικά παρουσία του ΔΣ του συνδέσμου υδραυλικών Κοζάνης.

Την ημερίδα υποστήριξαν οι χορηγοί :
επιμελητήριο Κοζάνης, και οι εταιρείες ARISTON THERMO GREECE ΚΑΙ ΖΑΜΟΘΡΑΚΗΣ Ο.Ε.

kozani-foto kozani-foto-3