Πρόγραμμα Επιβράβευσης Υδραυλικών από την Wilo Hellas

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Υδραυλικών από την Wilo Hellas

H Wilo Hellas καινοτομεί για άλλη μία φορά λανσάροντας το My Wilo Bonus, ένα online πρόγραμμα το οποίο επιβραβεύει την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι εγκαταστάτες – υδραυλικοί στα προϊόντα της, προσφέροντας δώρα, εκπτώσεις και αποκλειστικά προνόμια στα Μέλη του.
Αμέσως μετά τη δωρεάν εγγραφή στην ιστοσελίδα του προγράμματος www.mywilobonus.gr, ο πελάτης μπορεί να καταχωρίσει το τιμολόγιο αγοράς και να επωφεληθεί από τους πόντους που προσφέρονται μέσω του My Wilo Bonus.

Με την αγορά των προϊόντων Wilo, οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα κερδίζουν διπλά. Αφ’ ενός χρησιμοποιούν τα καινοτόμα προϊόντα της Wilo, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλή ενεργειακή απόδοση σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας κι αφετέρου ανταμείβονται για την εμπιστοσύνη τους με όμορφα δώρα.

Στη σελίδα “Tips & Tricks” υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες που απαντούν σε ερωτήματα που μπορεί να έχει ο επαγγελματίας, κάνοντας τη δουλειά του πιο εύκολη.
Η Wilo Hellas προσκαλεί όλους τους Έλληνες υδραυλικούς να συμμετάσχουν σε αυτό το μοναδικό Πρόγραμμα Επιβράβευσης που δημιούργησε αποκλειστικά για εκείνους και σαν δώρο καλωσορίσματος, προσφέρει 100 πόντους δωρεάν με την εγγραφή!

Το πρόγραμμα επιβράβευσης My Wilo Bonus είναι διαθέσιμο σε iOS και Android.

Η πολύχρονη πορεία της Wilo και η μέχρι τώρα στρατηγική της έχουν θεμελιώσει σχέσεις εμπιστοσύνης κι αφοσίωσης με τους πελάτες της, μια κι η εταιρία φροντίζει πάντα με τις κινήσεις της να στηρίζει τους επαγγελματίες του χώρου. Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας δημιουργήθηκε το πρόγραμμα My Wilo Bonus, επιβεβαιώνοντας το μότο της εταιρίας : «Γιατί η Wilo σας νοιάζεται».