ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΙ  ΔΡΑΣΕΙΣ..., ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΒΥΕ ΕΠΙ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ..

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΙ  ΔΡΑΣΕΙΣ…, ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΒΥΕ ΕΠΙ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ..
IMG_1419

ΑΘΗΝΑ, 11 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΙ  ΔΡΑΣΕΙΣ…, ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΒΥΕ ΕΠΙ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ…

Tην Πέμπτη 6 Ιουλίου συνεδρίασε μέσω Τ/Δ, το Δ.Σ., της Ομοσπονδίας  Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας.  Την έναρξη των εργασιών,  κήρυξε ο πρόεδρος του Δ.Σ., Δημήτρης Βαργιάμης.

Ο πρόεδρος,  κατά τη διάρκεια της εισαγωγικής του ομιλίας τοποθετήθηκε επι των τρεχουσών εξελίξεων στη χώρα, τον αντίκτυπο στην κοινωνία, ενώ, γενικότερα, επεσήμανε τη συνέχιση του καλού κλίματος στον κλάδο και τις συνεχείς  προσπάθειες που γίνονται από το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας σε θέματα που σχετίζονται με την ΥΔΚΕ, την παράνομη δραστηριότητα και άλλα σχετικά.

Στη  συνέχεια τοποθετήθηκαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου επι θεμάτων, ειδικότερα, αναφέρθηκαν και υπογράμμισαν τις προσπάθειες του προεδρείου σε  κλαδικά θέματα, ενώ, υπογράμμισαν, τις θετικές  εξελίξεις όσον αφορά στην ΥΔΚΕ και την «προσάρτηση» αυτής, ως δικαιολογητικό στο πρόγραμμα αντικατάστασης ηλεκτρικών θερμοσίφωνων από ηλικιακά συστήματα.

Επίσης, υπήρξε ουσιαστικός διάλογος και «παρέμβαση» τεχνικού συμβούλου για τη σταδιακή μετάβαση  στην ψηφιακή υποβολή της ΥΔΚΕ, μέσω ενεργειών που γίνονται και θα συνεχιστούν το προσεχές διάστημα, αλλά και εντονότερα από Σεπτέμβρη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η ΓΣ/συνέδριο  της ΟΒΥΕ θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του εορτασμού συμπλήρωσης  ενός Αιώνα δράσης(100 ΧΡΟΝΙΑ)του συνδέσμου εργολάβων υδραυλικών ν.  Θεσσαλονίκης. Επικρατέστερη  περίοδος διεξαγωγής  προς τα τέλη Οκτώβρη. Οριστική ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία θα υπάρξει αρχές Σεπτεμβρίου.