25 Χρόνια τηλεθέρμανση

25 Χρόνια τηλεθέρμανση

Παρών ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ, Δημήτρης Βαργιάμης, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, στην Κοζάνη για τα 25 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας της τηλεθέρμανσης.
Το Σωματείο Υδραυλικών Κοζάνης «ο Ήλιος» και το Επιμελητήριο Κοζάνης, συνδιοργάνωσαν το απόγευμα του Σαββάτου 2 Ιουνίου εκδήλωση με θέμα: «25 χρόνια το Σωματείο Υδραυλικών Κοζάνης στο έργο της τηλεθέρμανσης».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο  «Αλιάκμων» παρουσία μελών και πρωτεργατών του έργου. Παρόντες στην εκδήλωση και οι πρώην δήμαρχοι Κοζάνης Π.Κουκουλόπουλος και Σ.Μαλούτας, καθώς και οι πρώην πρόεδροι ΔΕΥΑΚ κ.κ. Φλώρος, Τουμπουλίδου, Γελαδάρης και Παφίλης.
Το σωματείο υδραυλικών ν. Κοζάνης τίμησε για την προσφορά τους στο έργο της τηλεθέρμανσης  τον Πρώην Δήμαρχο Κοζάνης, Π. Κουκολόπουλου, και τα πρώην μέλη του, Στέφανο Κωτούλα και Γιώργο Κοζικόπουλο.
Ο Πρόεδρος της ΟΒΥΕ, Δημήτρης Βαργιάμης χαιρέτησε και επιβράβευσε το σωματείο και το Επιμελητήριο για την πρωτοβουλία και υλοποίηση της εκδήλωσης, ενώ, ταυτόχρονα,  επεσήμανε  τη σημασία,  της  συνεργασίας  του σωματείου με την τότε τοπική αυτοδιοίκηση, προσθέτοντας ότι το σωματείο υδραυλικών Κοζάνης, είναι απτό παράδειγμα για τον ουσιαστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η εποικοδομητική συνεργασία και ο διάλογος.
Επίσης, ανέφερε ότι θα πρέπει να δοθεί αγώνας προκειμένου να υπάρξουν και άλλες συνεργασίες παρόμοιου επιπέδου και σε άλλους νομούς  με βασικό μέλημα όλων, την έξοδο της χώρας αλλά και της κοινωνίας από την πολυετή κρίση.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ,  απένειμε τιμητική πλακέτα   στο συνάδελφο και πρώην πρόεδρο του συνδέσμου Κοζάνης Στέφανου Κωτούλα για την πολύχρονη προσφορά του στον κλάδο και ιδιαίτερα στο έργο της Τηλεθέρμανσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοικήσεις του συνδέσμου υδραυλικών Κοζάνης ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια ανέπτυξαν και διεύρυναν τη συνεργασία με τη τοπική αυτοδιοίκηση και τους φορείς του νομού.
Τέλος, στην  εκδήλωση – όπως ήταν αναμενόμενο – παρέστη και μίλησε  και ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΟΒΥΕ, Ιορδάνης Παπαδόπουλος, ο οποίος διετέλεσε επί χρόνια πρόεδρος του σωματείου Υδραυλικών Κοζάνης,  “βαδίζοντας” στο ίδιο συνεργατικό πνεύμα,  ως στυλοβάτης και υπέρμαχος του έργου της Τηλεθέρμανσης.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό…

«Ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ, Δημήτρης Βαργιάμης κατά την απονομή τιμητικής πλακέτας στο συνάδελφο Στέφανο Κωτούλα για τη σημαντική προσφορά του στον κλάδο»

«Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΟΒΥΕ & τέως πρόεδρος του σωματείου Υδραυλικών Κοζάνης, Ιορδάνης Παπαδόπουλος – κατά τη διάρκεια τοποθέτησής του για την εκδήλωση των 25 χρόνων Τηλεθέρμανσης».