ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ Ουσιαστική παρέμβαση της διοίκησης της Ομοσπονδίας προς την ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ Ουσιαστική παρέμβαση  της διοίκησης της Ομοσπονδίας προς την ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Σε ουσιαστική παρέμβαση προέβη σήμερα 13 Μαρτίου 2024, η διοίκηση της Ομοσπονδίας σχετικά  με το θέμα των πληρωμών επαγγελματιών υδραυλικών, που μετείχαν στο πρόγραμμα «ανακυκλώνω αλλάζω θερμοσίφωνα», παρέχοντας υπηρεσίες απεγκατάστασης παλαιού ηλεκτρικού Θερμοσίφωνα, και εγκατάστασης νέου ηλιακού θερμοσίφωνα.

Ο πρόεδρος, Δημήτρης Βαργιάμης σε συνεργασία με μέλη του προεδρείου της ΟΒΥΕ, και σε υλοποίηση απόφασης Δ.Σ., σταχυολογώντας και μελετώντας τα δεδομένα, αλλά και, ιδιαίτερα,  συνεχείς διαμαρτυρίες μελών για την καθυστέρηση όσον αφορά στην πληρωμή τους, προέβησαν  στην αποστολή επιστολής προς την ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και κοινοποίηση αυτής,  στον Υπουργό Εθνική Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κ. Χατζηδάκη.

Στην επιστολή της ΟΒΥΕ, υπογραμμίζεται και ζητείται : “όσοι επαγγελματίες υδραυλικοί συμμετείχαν στο πρόγραμμα-παρέχοντας υπηρεσίες απεγκατάστασης ηλεκτρικού θερμοσίφωνα και νέας εγκατάστασης ηλιακού θερμοσίφωνα – και έχουν τηρήσει τις προϋποθέσεις αυτού, να υπάρξει μέριμνα για την “πληρωμή” τους”.