Συνεδρίαση Δ.Σ. ΟΒΥΕ και δράσεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης CLIMATHERM ENERGY 2024

Συνεδρίαση Δ.Σ. ΟΒΥΕ και δράσεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης CLIMATHERM ENERGY 2024

Εξαιρετικά θετικό το κλίμα στη συνεδρίασης του ΔΣ., της ΟΒΥΕ, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25/2/2024 στα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ στην Αθήνα.  Την έναρξη των εργασιών της συνεδρίασης του ΔΣ., κήρυξε ο πρόεδρος, Δημήτρης Βαργιάμης.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, συζητήθηκαν και αναλύθηκαν όλες οι τρέχουσες εξελίξεις, ενώ, παράλληλα αναπτύχθηκε διεξοδικός διάλογος επι κλαδικών θεμάτων.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι η συνεδρίαση του ΔΣ., συμπλήρωσε το παζλ πολυσχιδών δράσεων της Ομοσπονδίας, καθώς, αυτές, ξεκίνησαν από την Παρασκευή 23/2, με τις εργασίες στησίματος του περιπτέρου της ΟΒΥΕ στην έκθεση Climatherm Energy 2024, το οποίο διαμόρφωσε ο γενικός γραμματέας Π. Παπαργύρης με τη βοήθεια  του  συντ.Τύπου-Δημοσιογράφου.(Γ.Ε.Χατζηκ/νου). Το Σάββατο 24/2, ο πρόεδρος, Δημήτρης Βαργιάμης μαζί με τα μέλη του ΔΣ., και παρουσία πολλών συναδέλφων, θεσμικού εκπροσώπου, εκπροσώπων εταιρειών του χώρου, & φίλων της Ομοσπονδίας, έκοψαν την πίτα για το 2024.Οι δράσεις της Ομοσπονδίας,  κορυφώθηκαν και έκλεισαν την Κυριακή 25/2 με τη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Ολοκληρώνοντας, ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ και τα μέλη του ΔΣ., ευχαριστούν τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γ. Καββαθά και τα μέλη του προεδρείου της Συνομοσπονδίας για την παραχώρηση αίθουσας στην ΟΒΥΕ για τη διεξαγωγή της συνεδρίασης. Επίσης, ευχαριστούν  την κα., Σ. Κυβέρη υπεύθυνη διοργάνωσης της έκθεσης climatherm energy για την  υποστήριξη της Ομοσπονδίας.