ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ Τ/Δ ΓΣΕΒΕΕ ΟΒΥΕ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ Τ/Δ ΓΣΕΒΕΕ ΟΒΥΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΣΕΒΕΕ – ΟΒΥΕ , ΤΕΤΑΡΤΗ 27/1/21»

Ενότητα & δράση

Μεγάλη η συμμετοχή συναδέλφων στη τηλεδιάσκεψη της Τετάρτης 27/1,  ΓΣΕΒΕΕ με ΟΒΥΕ.

Συνάδελφοι Μέλη του ΔΣ της ΟΒΥΕ,  εκπρόσωποι Δ.Σ. συνδέσμων, αλλά και μέλη φυσικά πρόσωπα αδειούχοι υδραυλικοί από πολλές περιοχές της χώρας, συμμετείχαν στην ανοιχτή συζήτηση που διοργάνωσε  η ΓΣΕΒΕΕ για τον κλάδο.

Η Τ/Δ ξεκίνησε με την εισαγωγική ομιλία του πρόεδρου της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γ. Καββαθά, ο οποίος απηύθυνε εγκάρδιους χαιρετισμούς στους συναδέλφους όλη της χώρας, ενώ, παράλληλα ανέπτυξε θέματα που σχετίζονται με τις επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ και Α’ Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Δ. Βαργιάμης, επισημαίνοντας τη σημασία της επικοινωνίας, αλλά και διατυπώνοντας τεκμηριωμένο λόγο όσον αφορά στα κλαδικά θέματα και στις τρέχουσες εξελίξεις.

Η Τ/Δ συνεχίστηκε με τοποθετήσεις συναδέλφων εκπροσώπων συνδέσμων υδραυλικών της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί,  ότι στη Τ/Δ συμμετείχαν και επιστημονικά στελέχη της ΓΣΕΒΕΕ προκειμένου να εξηγήσουν σχετικά ζητήματα που αφορούν τον κλάδο και τις ΜμΕ.

Ο Πρόεδρος της ΟΒΥΕ, κατά τη δευτερολογία υπογράμμισε  ότι χρειάζεται ενότητα, και από κοινού δράση για την αντιμετώπιση των ιδιαίτερων προβλημάτων του κλάδου, ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι η ΟΒΥΕ στο άμεσο μέλλον θα διεξάγει ενημερωτικές Τ/Δ για την καλύτερη επικοινωνία  με τα μέλη της.

Η Τ/Δ έκλεισε με την ευχή όλων για επιστροφή στην κανονικότητα με υγεία, εργασία και επιβίωση των ΜμΕ της χώρας

News Room