Ακόμη ένας «σταθμός ενημέρωσης» και ενότητας για τον πρόεδρο της ΟΒΥΕ, κ. Δημήτρη Βαργιάμη.

Ακόμη ένας «σταθμός ενημέρωσης» και ενότητας για τον πρόεδρο της ΟΒΥΕ, κ. Δημήτρη Βαργιάμη.

Στο όμορφο νησί της Κέρκυρας βρέθηκε στις 6 Ιουνίου 2018, ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ, Δημήτρης Βαργιάμης αποδεχόμενος πρόσκληση του συνδέσμου υδραυλικών νομού Κέρκυρας.
Ειδικότερα, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του συνδέσμου Υδραυλικών Κέρκυρας, Γεώργιος Καμωνάς, στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών που καταβάλλει μαζί με όλα τα μέλη του ΔΣ του συνδέσμου, στις 6 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη- σε αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου “Βιρός”- διοργάνωσε σύσκεψη για την ενημέρωση των μελών του συνδέσμου – αδειούχων υδραυλικών νομού Κέρκυρας, προκειμένου να ενημερωθούν για σημαντικά θέματα, όπως: αδειοδότηση – θεσμικό πλαίσιο επαγγέλματος και άλλα εξίσου σημαντικά.
Η σύσκεψη ξεκίνησε με το χαιρετισμό του πρόεδρου του συνδέσμου, Γεωργίου Καμωνά, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΟΒΥΕ για την παρουσία του, αλλά και τα παρόντα μέλη του συνδέσμου.
Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ, Δημήτρης Βαργιάμης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ανέλυσε τον τρόπο αδειοδότησης, αλλά, και αλλά θέματα που σχετίζονται με το θεσμικό πλαίσιο του επαγγέλματος του υδραυλικού, ενώ, στάθηκε ιδιαιτέρα στην παράνομη και αδήλωτη επιχειρηματική και επαγγελματική δραστηριότητα, εξηγώντας τους τρόπους αντιμετώπισης της- μέσω της ισχύουσας νομοθεσίας. Επίσης, ανέφερε τις προτάσεις της ΟΒΥΕ προς τα Υπουργεία αλλά και γενικότερα, αναφέροντας και τις αντίστοιχες δράσεις που έχει κάνει το ΔΣ της ΟΒΥΕ, προκείμενου – όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε – «να προστατευθούν συμφέροντα του επαγγέλματος και των μελών γενικότερα».
Αξίζει να αναφερθεί ότι η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, με έντονο το στοιχείο του διάλογου και της ανταλλαγής απόψεων.
Τέλος, το «παρών» στη σύσκεψη έδωσε και ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Κέρκυρας, Γεώργιος Ζωχιός.