“Αλληλεγγύη, στήριξη, προσφορά – αντισώματα στη μάχη κατά του κορωνοϊού”

Η ΟΒΥΕ από την αρχή της Πανδημίας είχε δηλώσει την αμέριστη στήριξή  της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας(ΕΣΥ), στους ιατρούς και νοσηλευτές που έδιναν και συνεχίζουν να δίνουν μάχη  απέναντι στον κορωνοϊό. .

Στο πλαίσιο δράσεων της Ομοσπονδίας για την υποστήριξη του ΕΣΥ και την αντιμετώπιση της Πανδημίας, το διοικητικό συμβούλιο της ΟΒΥΕ υλοποίησε σχετική απόφασή  του μέσω  δωρεάς  εκατοντάδων προστατευτικών μασκών προς το νοσοκομείο Αθηνών «Η ΕΛΠΙΣ».

Η δωρεά της ΟΒΥΕ  αποτελεί δράση αλληλεγγύης, καθώς, ο αγώνας απέναντι στον κορωνοϊό,  είναι κοινός και δύσκολος, και σε αυτόν τον αγώνα,  χρειάζεται υψηλό αίσθημα συλλογικής δράσης, αλλά, και  επιπρόσθετα μέτρα στήριξης της  κυβέρνησης   για την άμεση ενίσχυση του ΕΣΥ, και την σοβαρή και ουσιαστική στήριξη των επιχειρήσεων που πλήττονται,  και  ιδιαιτέρα αυτών της εστίασης και των εργαζόμενών  τους.

Ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ, Δημήτρης Βαργιάμης και τα μέλη του ΔΣ, απευθύνουν εγκάρδιους χαιρετισμούς σε όλους τους ιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς και εύχονται υγεία, και κουράγιο για τις δύσκολες μάχες,  που δίνουν υπό αντίξοες συνθήκες λόγω του δεύτερου κύματος της Πανδημίας που σαρώνει τη χώρα. Επίσης,  εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους  στη διοίκηση του Συνδέσμου Εργολάβων Υδραυλικών Θεσσαλονίκης(ΣΕΥΘ) για την πολύτιμη υποστήριξη(οικονομική ενίσχυση) προκειμένου να  υλοποιηθεί  η δράση αλληλεγγύης – δωρεά.. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δωρεά εκατοντάδων μασκών της ΟΒΥΕ,  πραγματοποιήθηκε και εις μνήμη συναδέλφων και συνεργατών του κλάδου, που έχουν μείνει ανεξίτηλοι στις μνήμες των υδραυλικών όλης της χώρα  για την προσφορά τους τόσο στον κλάδο, όσο και στην κοινωνία.