Η ΟΒΥΕ τιμά την εργατική Πρωτομαγιά

Ο φετινός εορτασμός της εργατικής Πρωτομαγιάς πραγματοποιείται σε μια  “αχαρτογράφητη” αλλά και πρωτόγνωρη κατάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Η περίοδος της πανδημίας στη χώρα, μας δίδαξε την ουσιαστική, αλλά και την εξαιρετικά σημαντική σημασία που έχει για  την κοινωνία ένα επαρκές, και ποιοτικό σύστημα υγείας. 

Αξίζει να υπογραμμιστεί ξανά και ξανά, ότι το ΕΣΥ(ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ) και όσοι υπηρετούν σε αυτό(ιατρικό, νοσηλευτικό κλπ προσωπικό), εργάζονται με αυταπάρνηση και πέρα των ανθρωπίνων δυνατοτήτων. 

Το ΕΣΥ κράτησε και συνεχίζει την υγεία και την κοινωνία όρθια καθ’ όλη τη διάρκεια της Πανδημίας. 

Ο φετινός εορτασμός της εργατικής Πρωτομαγιάς έχει τεράστια σημασία για τη χώρα, τους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους. 

Τα εργατικά δικαιώματα πρέπει να παραμείνουν ζωντανά, προκειμένου να συνεχίσουν να αποτελούν βασικό παράγοντα εργασιακής Ειρήνης με σεβασμό στον άνθρωπο και τα δικαιώματά του.

Ο αγώνας μας λοιπόν, είναι εκ των ων ουκ άνευ διαρκής και ουσιαστικός για τη διατήρηση της εργασιακής ειρήνης και την επίτευξη μιας υγιούς και ευημερούσας κοινωνίας με επίκεντρο των εξελίξεων τον άνθρωπο. 

ΟΒΥΕ 

Δ.Σ.