Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, συνάντηση «εργασίας» του προέδρου του Δ.Σ. της  ΟΒΥΕ, κ. Δημητρίου Βαργιάμη   με στελέχη της GRUNDFOS, κατόπιν αιτήματος  της εταιρείας και ειδικότερα του διευθυντή-  συντονιστή για τις χώρες της Μεσογείου – project Manager Joao Marinho με έδρα την Πορτογαλία.

 Ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ,  καλωσόρισε τα στελέχη της GRUNDFOSmr. Joao Marinho & κ. Διαμαντή Χατζηδιαμαντή Μηχανολόγο Μηχανικό(Ε.Μ.Π) στα γραφεία  της Ομοσπονδίας στην Αθήνα.

 Στη συνέχεια και ύστερα από αίτημα του project Manager  Mr. Joao Marinho, ο πρόεδρος ενημέρωσε τα στελέχη της GRUNDFOS  για τη δομή,  και τις  δράσεις της Ομοσπονδίας ιδιαίτερα σε σχέση με την εκπαίδευση, αλλά  και την εξοικονόμηση ενέργειας, που αποτελεί επίκαιρο και μείζον θέμα σε όλη την Ευρώπη.

 Τα στελέχη της GRUNDFOS  εξέφρασαν την ιδιαίτερη ικανοποίηση τους  από την αναλυτική και  εξειδικευμένη ενημέρωση του προέδρου της ΟΒΥΕ,  τόσο σε τεχνικό,  όσο και σε θεωρητικό επίπεδο, ενώ,  παράλληλα ο mr. Joao Marinho υπογράμμισε την επιθυμία της GRUNDFOS για  διεύρυνση της συνεργασία των δυο πλευρών.

 Αμφότεροι «δεσμεύθηκαν» για νέες συναντήσεις και συνεργασία.