«Τηλεσαφάρι» ενημέρωσης από την ΟΒΥΕ

«Ρεπορτάζ – ανάρτηση σε real time 1/4/21 22.45 News Room»

Άριστο,  ενωτικό, ουσιαστικό και εποικοδομητικό το κλίμα στη Τρίτη τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε, και διεξήγαγε σήμερα 1/4/21, το Δ.Σ., της ΟΒΥΕ με συνδέσμους και συναδέλφους από την Αττική, την Πελοπόννησο και τα ιόνια νησιά.

Η συμμετοχή των συναδέλφων – προέδρων και εκπροσώπων συνδέσμων υπήρξε μεγάλη, αλλά και ουσιαστική,  γεγονός που επαληθεύεται από την  διάρκεια της τηλεδιάσκεψης που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συναδέλφων για 4 -και πλέον – ώρες.

Ειδικότερα, ξεκίνησε σήμερα στις 6 και έληξε στις 10.15 μμ .
Πρόεδροι και εκπρόσωποι των συνδέσμων Αθηνών, Πειραιά, Κορινθίας, Αχαΐας (Πάτρας, ΑΙΓΙΟ), Ηλείας(Πύργος, Αμαλιάδα), Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Κέρκυρας, αλλά και συνάδελφοι, συμμετείχαν με ουσιαστικές τοποθετήσεις και προτάσεις.

Ολοκληρώνοντας, αξίζει να υπογραμμιστεί ότι τόσο ο πρόεδρος Δημήτρης Βαργιάμης, όσο και μέλη του προεδρείου και του ΔΣ της ΟΒΥΕ, ενημέρωσαν τους συναδέλφους και τοποθετήθηκαν όσον αφορά στις τρέχουσες εξελίξεις και τα κλαδικά θέματα.

Η τηλεδιάσκεψη ολοκληρώθηκε από τον πρόεδρο της ΟΒΥΕ, ο οποίος απήντησε σε όλα τα ερωτήματα που έθεσαν οι συνάδελφοι κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων τους.

Το ραντεβού της ΟΒΥΕ θα συνεχιστεί με την 4η τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη 8/4/21,  και ώρα 18.00 με συνδέσμους & συναδέλφους από την Κρήτη, τα δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, και τα νησιά του βορείου Αιγαίου.

«Η ισχύς εν τη ενώσει»