Wilo brinks the future

Wilo brinks the future

ISH 2017 – H WILO ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η Wilo μας μεταφέρει στο μέλλον μέσα από τη συμμετοχή της στην Έκθεση ISH, που θα πραγματοποιηθεί 14-18 Μαρτίου, στην Φρανκφούρτη. Η ISH αποτελεί κορυφαία εμπορική έκθεση παγκοσμίως, σε ότι αφορά στην οικοδόμηση, ενέργεια, μπάνιο, τεχνολογίες κλιματισμού και ανανεώσιμων πηγών.

Στο περίπτερο της Wilo οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλα τα νέα προϊόντα και τις καινοτόμες υπηρεσίες που έχουν δημιουργηθεί, να ενημερωθούν για την κατασκευή του νέου εργοστασίου (Smart Factory) στην έδρα της εταιρίας στο Ντόρτμουντ, αλλά και να γνωρίσουν τις εφαρμογές του Industry 4.0 σχετικά με την αυτοματοποίηση της παραγωγής, τα logistic και τον έλεγχο ποιότητας.

Με το σύνθημα “Wilo Brings The Future” (H Wilo Φέρνει Το Μέλλον) να κυριαρχεί, ανοίγει το δρόμο σε μια νέα ψηφιακή εποχή και παρουσιάζει σήμερα τις λύσεις και τα πλεονεκτήματα που θα δοθούν αύριο.

Στην αίθουσα 9.1, στα περίπτερα B / C / D 46, η Wilo θα θέσει νέα πρότυπα μέσα από ένα εντυπωσιακό περίπτερο έκτασης 1.200 τ.μ. Η εταιρία επικεντρώνεται στις παγκόσμιες τάσεις που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια, στην εξέλιξή τους καθώς και στις επιπτώσεις που έχουν στους ανθρώπους και την οικονομία.  Αξίζει να σημειωθεί ότι η Wilo θεωρεί επιτακτική ανάγκη την προστασία του περιβάλλοντος και το αποδεικνύει περίτρανα με την παραγωγή προϊόντων που εξασφαλίζουν υψηλά ποσοστά εξοικονόμησης ενέργειας.

Η Wilo πάει πέρα από τις αντλίες και μας ταξιδεύει στο μέλλον, με προσαρμοσμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη αλλά και με νέα τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα που θέτουν υψηλά στάνταρντ στο χώρο των αντλιών, είναι πιο οικονομικά, πιο «έξυπνα» και πιο αποτελεσματικά από ποτέ.